O nouă provocare împotriva maghiarilor din România

Omul de afaceri, necurate, Attila Racz a fost trimis în judecată de DNA Constanța pentru un tun de 31 milioane euro.

Omul s-a refugiat în Ungaria pentru a scăpa de persecuțiile justiției române care l-a condamnat în diverse dosare, iar lista rămâne deschisă pentru evaziuni cu petroale.  

Bietul Attila este încă un caz, din cele multe, în care oameni onorabili, gen Sebi Ghiță, Adamescu Junior, Mazăre, Udrea sau Bica, sunt siliți s-o șteargă din ţară pentru a scăpa de mititica.

Dar problema lui Racz nu este cu dosarele din România. La cum este castrată justiția în țara lui Dragnea, un infractor, chiar de-o violează pe judecătoare în timpul procesului, nu se poate alege decât cel mult cu o mustrare verbală și 5.000 de euro despăgubiri pentru condiții nasoale în arestul Poliției.

Buba mare va fi când și judecătorii din Ungaria vor constata că faptele chiar există și sunt penale, pentru că pușcăriile din România sunt centre SPA pe lângă ocnele din țara vecină.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Roth | 25 februarie 2019 14:53

    Colectivizarea faptei unui membru dintro comunitate etnica este un act discriminatoriu si rassist. Intro tara unde se tine la secret intoleranta si antismetismul din trecut a lui Cuza, N.Iorga, M.Eliade, Octavian Goga nu ma mir de nimic…

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale