Nu negociem! Reprezentanţii ADP Oradea au refuzat încă o întâlnire cu pieţarii din Rogerius (FOTO)

Epopeea Pieţei Rogerius continuă. De la inaugurarea noului centru de afaceri agro-alimentare, comercianţii s-au plâns de frig şi de tarifele de închiriere, problema ajungând şi la prefect, care a dispus formarea unui grup de lucru care să medieze între nemulţumiţi şi ADP.

Atât doar că întâlnirea organizată în acest scop la Prefectură în februarie a fost un eşec total: la ea nu s-au prezentat nici reprezentanţi ai ADP, nici ai comercianţilor. Grupul de lucru şi Asociaţia Pro Democraţia, care s-a băgat şi ea la mediere, au organizat o nouă întâlnire joia trecută, la sediul AJOFM Bihor, unde au participat peste 50 de pieţari.

În schimb, nici atunci nu şi-a făcut prezenţa nici Andrica, nici vreun alt reprezentant al ADP. De altfel, directorul a şi declarat că nu e treaba Prefecturii să se interpună între o societate comercială şi clienţii ei, stârnind supărarea Pro Democraţiei, care acum vrea să depună la Consiliul Local o listă cu nemulţumirile pieţarilor. În speranţa că aleşii îl vor urechea totuşi pe director…


*
*