Nouă lucruri memorabile la vizita premierului Victor Ponta la Oradea

1. Victor Ponta a declarat că investiţii, precum Celestica, au fost făcute datorită lui. Perfect adevărat. Munca la realizarea investiţiei a fost făcută odată cu cea la lucrarea de doctorat.

2. Ponta a declarat că dacă orădenilor nu le convine taxa pe stâlp, va lua terenul de la tancodrom, care e al lu’ mă-sa, şi-l va da Consiliului Judeţean. Acesta îl va transforma în staţiune balneară.

3. La aflarea veştii că CJ-ul va administra tancodromul, micul ministru al marilor proiecte, Dan Şova, a cerut ca şi autostrăzile să treacă sub conducerea tripletei de aur: Kiss, Popa, Mang.

4. Vicele Ovidiu Mureşan i-a dat lui Ponta o minge de baschet semnată de jucătorii de la CSM Oradea. Conform sloganului PSD-ist „Mândru că sunt român”, au semnat cu convingere următorii jucători: Denison, Franklin, Dillon, Subotic şi Comagic.

5. La aflarea veştii că performerii în sport fac cadouri premierului, prostituatele de pe Centură, fruntaşe pe ramură, luând act că politica e o curvă, au vrut să-şi trimită steriletele cu propriile semnături.

6. Tatăl fondurilor europene, Eugen Teodorovici a declarat că, pe baza unei invenţii a universitarilor orădeni, se vor crea 5 mii de locuri de muncă şi se vor investi 500 de milioane de euro. La aflarea veştii, universitarii au spus că probabil se referă la cercetări în domeniul criogeniei pentru că Teodorovici  minte de îngheaţă apele.

7. Liviu Dragnea a făcut o scurtă vizită la cmitirul Rulikowski unde i-a îndemnat pe locatari să ia exemplul decedaţilor lor din Teleorman şi să voteze cu PSD-ul.

8. Echipa de criptologi a PSD încearcă să elucideze mesajul trimis de liberali lui Ponta: ”Puie Monta”.

9. Concluzia e clară, România, în zbuciumata ei istorie, a avut doar doi doctori în politică: Doctor Victor Ponta şi Doctor Petru Groza.


*
*