Nişte băieţi spirt

Câţiva săteni din Şilindru au încins o chermeză la care s-a băut la greu aşa-numitul  lichior de viorele, adică spirt sanitar. Din păcate, constat că nici în sticlelele pe care e trecută crucea roşie nu mai poţi avea încredere. Şi asta pentru că spirtul medicinal s-a dovedit a fi de toată coma, trei petrecăreţi nemaiputând ieşi din ea. Organele de control nu s-au putut pronunţa cu privire la vinovăţii.

Deşi se pare că spirtul a fost filtrat regulamentar prin pâine, totuşi cantitatea de metil a fost prea mare. Nu trebuie exclusă nici calitatea proastă a pâinii, una fără consistenţă neputând opri elementele nocive.

Fenomenul înlocuirii alcoolului cu spirt medicinal, lichid de frână sau de parbriz face ravagii mai ales în mediul rural unde, din cauza lipsei păsărilor de curte şi a închiderii marilor combinate, nu se mai poate face clasica pălincă din electrozi de sudură, pufoaică şi găinaţ.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale