Nici lui Mang nu-i plac căminele

Spuneam că Senatul Universităţii din Oradea se opune ideii lui Bolojan de a face un cămin pentru studenți. Pentru asta, preşedintele Sorin Curilă a fost în stare să dispară în momentul votului, ca să torpileze cvorumul.

Ei bine, iată, că și-a mai găsit un ortac, în persoana universitarului pesedist Ioan Mang. Tocmai ce a venit șefa de la Compania Națională de Investiții cu ideea de a face un cămin cu 800 de locuri, că Mang și-a adus aminte de adversarul său politic, Ilie Bolojan. Așa că a spus că, după părerea lui, un nou cămin din banii Primăriei nu se justifică.

Am mai văzut un vizionar de teapa lui, care avea asemenea premoniții. Este vorba de Traian Băsescu, care a susținut că România nu are nevoie de autostrăzi. Adevărul este că domnul Mang s-a remarcat în firava carieră politico-administrativă prin tălpi puse proiectelor. S-a opus unirii Oradiei cu Sânmartinul, se opune căminelor; poate că omul jinduieşte la titlul de Ianoș Contra.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale