Nelu și Florica umblă cu fofârlica

Coaliția pentru Familie lovește și după moarte. Un grup de parlamentari, printre care și liberalii bihoreni Ioan Cupșa și Florica Cherecheș au reclamat la poliție și au pus și Protecția Copilului pe capul firmei Papaya Advertising, pe motiv că au făcut un filmuleț care a lezat sentimentele puritanilor care militează contra homosexualilor.

Ideea cuprinsă în reclamație este că bieții copii care au jucat în film au fost manipulați. Păi, pe ideea asta ar trebui să protesteze și împotriva bebelușilor care umblă în patru labe să facă reclamă la pamperși. Acolo ce are de spus Protecția Copilului? Mie mi se are că radicalismul și încrâncenarea lui Cupșa și Cherecheș a fi trebuit să se sfârșească odată cu eșuarea proiectului Coaliției pentru Familie.

Până la urmă demonstrezi că ești un politician de valoare atunci când simți care sunt temele principale ce frământă nația, nu când răspunzi pe nemestecate la comenzi venite pe linie ecleziastică.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale