În două luntri: Controversata şefă a juriştilor din Consiliul Judeţean, pusă abuziv directoare şi la Patrimoniu

În timp ce pe funcţionarii cu carnete PNL, precum şi pe cei neafiliaţi la niciun partid, dar tot indezirabili, îi retrogradează din funcţiile deţinute, sub pretextul reorganizării instituţiei, pe cei obedienţi, cu şi fără carnet de partid, şefii Consiliului Judeţean îi răsplătesc regeşte.

Chiar dacă în felul ăsta încalcă, a nu ştiu câta oară, legea. Bihorel a aflat că, la finele lunii trecute, preşedintele CJ Pásztor Sándor a numit-o pe şefa Serviciului Juridic, Mihaela Roşan (foto), şi la conducerea nou-inventatei Direcţii de Patrimoniu, ca directoare interimară, până la organizarea unui concurs, nu se ştie când, fără însă a o elibera din cealaltă funcţie de conducere, din fruntea juriştilor.

Pentru a-i face acest cadou, nici n-a contat că femeia are o tinichea atârnată de coadă, şi anume faptul că, deşi este funcţionar public, concomitent e şi colaboratoare a Asociaţiei În Casa Ta, pe care Prefectura a găsit-o responsabilă de devalizarea, prin achiziţii umflate şi fictive, a Centrului pentru tineri cu handicap neuro-psihic din Remeţi. Dar, na, aşa-i la CJ Bihor: omul (ne)potrivit este perfect la locul (ne)potrivit!


*
*