Nebunie de partid: Cum a fost pusă pe tușă directoarea Spitalului de Psihiatrie din Nucet

PSD-iştii bihoreni i-au pus gând rău Lianei Bota, directoarea Spitalului de Psihiatrie din Nucet, subordonat Consiliului Judeţean, chiar dacă femeia, soţia primarului PNL-ist din Rieni, nu are alt „păcat” decât că a reuşit să reabiliteze clădirile părăginite ale unităţii, de care predecesorii săi nu se atinseseră.

Bihorel a aflat că înainte ca Lianei Bota să-i expire contractul a fost organizat un concurs pentru ocuparea postului, programat pe data de 3 mai, dar acesta a fost amânat fiindcă un membru al comisiei de jurizare urma să plece într-o delegaţie la Bucureşti.

Deşi de atunci a trecut ceva vreme, competiţia n-a mai fost reprogramată, Bihorel aflând că motivul era dorinţa conducerii PSD Bihor de a lăsa să-i expire mandatul şi de a numi apoi un PSD-ist în funcţie. Ceea ce s-a şi întâmplat, la finele săptămânii trecute, când şefia Spitalului din Nucet a fost dată cu delegaţie lui Horia Miara, director al Societăţii Publice de Pază din subordinea CJ Bihor şi etern perdant la alegerile pentru Primăria oraşului Ştei. Curat nebunie…

4

4 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Fanica | 3 iunie 2018 18:02

  Nu contează dar am purtat masca pe care o poartă si oamenii doamnei Bota! Si nu contează cine sunt eu !

 2. >> Postat de lorena | 2 iunie 2018 21:16

  D-na Minodora, ma intreb daca sunteti o „doamna” sau un barbat care se ascunde sub fusta dnei Minodora?Mie sincer imi pareti un membru PSD sau poate un lipitor de afise electorale care asteapta o promovare ca si a domnului Horia.Eu atat vreau sa spun mizerii de genul celor care s-au intamplat la Spitalul Nucet se intampla in prezent si in alte spitale din Romania si se numesc mizerii electorale , ale unui partid care promoveaza prostia si incompetenta la cote maxime , e suficient sa te uiti numai la cei ce ocupa functiile cele mai mari in stat … D-na Minodora daca a-ti vedea o tara europeana adevarata ca Germania, Austria o sa intelegeti ca noi o sa ramanem intotdeauna la coada Europei, o rusine din cauza oamenilor care gandesc atat de limitat ca dumneavoastra!

 3. >> Postat de Caligula | 2 iunie 2018 00:37

  Horia Miara nu e ala dat afara di militie? !!! Ha ha ha!????

 4. >> Postat de Minodora | 1 iunie 2018 22:17

  Da! Un ziar in care credeam ca nu se coboară la un asemenea nivel dar mă rog! E o dovadă de profesionalism!!!Dragilor vinovat nu e PSD-ul, ci inteligenta , profesionalismul, dibacia si sufletul mare al doamnei Bota! Da a reabilitat, a făcut , a dres, poză e foarte veche, minciuni,
  dar pe banii cui? A lui mama-sa de acasă sau ai ei proprii?Hai sa fim seriosi, nu tot CJ, tot PSD-ul a alocat aceste fonduri, dar ma indoiesc ca le -ar fi folosit în totalitate in interesul Spitalului, dar mă rog există organe abilitate sa verifice in acest sens!
  Doamna Bota uită multe greseli pe care le-a facut si tinde sa țină cu dinții de funcție, invocând fel de fel de tîmpenii si neadevăruri!!!
  Asta e trebuie să accepte realitatea si să plece nu precum a procedat anterior!
  Iar domnul Horia Miara este un om integintegru , un om cu capul pe umeri, un om apr vrednic si capabil de a conduce această instituție!
  Esecuri: Ha, Ha,Ha, doamna Bota , esecuri avem toți , unii profesional , alții în familie , etc!
  Dar acestea nu au nici o relevanță!
  Doamna Bota sunteți dezamăgită dar….., din pacate Dumnezeu nu doarme!!!
  Doamne ajută!!! Succes domnule Horia Miara!!!

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale