Narcis, abonat la puşcărie: Fostul patron al Jurnalului de dimineață, condamnat din nou la închisoare

Dispărut din peisajul autohton după ce s-a căsătorit cu o doctoriţă din Iaşi, despre celebrul patron al defunctului Jurnal de dimineaţă, Narcis Fekete Bandi Pişta, nu s-a mai auzit de atunci mare lucru. Au rămas în urma sa doar nenumăratele ţepe date unor parteneri de afaceri şi angajaţilor lăsaţi fără salarii.

Asta până acum doi ani, când la Oradea a ajuns vestea că Narcis a intrat la bulău, condamnat la 5 ani de detenţie după ce şi-a tras firmă fantomă în judeţul Arad, cu care a „tunat” bugetul de stat cu 750.000 lei.

Bihorel a mai aflat una: anul acesta, bărbatul s-a pricopsit cu încă o condamnare, de 4 ani, pentru fapte similare, pedeapsă care, însă, spre norocul lui, nu se va adăuga la cea pe care o execută deja, ci se contopeşte cu aceasta, instanţa putându-i doar adăuga un „supliment” de câteva luni sau un an. Dar ce mai contează un an la atâtea ţepe?


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale