Metrologul liberal

Bihorel l-a taxat cu duioşie pe Felix Buzgău, zis Dudu, paronul barului Famous, pentru că, având sprijinul PSD-ului, a încercat să ajungă şef ba la Drumuri Naţionale, ba la Apă Canal.

Nici aliaţii liberali nu-s mai breji, însă, când vine vorba să-şi pună clienţii în faţa ciolanului. După numirea miraculoasă ca director la Hidroelectrica a soţului deputatei Lucia Varga, iată că şi consilierul local Petru Lezeu se vrea înşurubat la cârma Biroului Român de Metrologie Legală, filiala Bihor.

La fel ca la toţi politicienii cărora le-a explodat CV-ul după intrarea în politică, Bihorel a constatat că şi domnul Lezeu a fost cuprins de fervoarea academică după vârsta de 50 de ani, când şi-a tras un masterat la Oradea. Ce-l califică să ocupe funcţia de la Metrologie o fi, probabil, meticulozitatea cu care s-a îndeletnicit vreme de 14 ani cu completarea foilor de parcurs pentru şoferii Direcţiei Sanitare.

Bihorel e convins că, la nivelul de incompetenţă atins de instituţiile deconcentrate, o astfel de numire n-ar fi decât un mic geam spart la o casă mare.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de ina | 18 martie 2013 14:02

    Go fuck yourself! WE DON”T CARE! you stupid journalists! Especially you smart brain „BIHOREL”!!! Go die in pains!!!!