Masonul şi beşinoşii: Discurs pestriț al city-managerului Dacian Palladi pentru câțiva profesori din Oradea (VIDEO)

City-managerul Oradiei, Dacian Palladi, retras din masonerie pe motiv că s-a dedicat Domnului, după cum a declarat chiar el, are o părere nu tocmai bună despre dascăli.

De fapt, o părere atât de proastă încât înaintea Sărbătorilor, invitat fiind ca speaker la o conferinţă organizată de Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea pe tema tehnologizării învăţământului, omul şi-a vărsat nervii asupra celor aproximativ o sută de dascăli prezenţi, numindu-i pe toţi grămadă „beşinoşi”, „neadaptaţi”, „fricoşi”, „corupţi”, „fără nicio iniţiativă” şi „plafonaţi”.

Lista ofenselor a continuat, iar asta de faţă cu inspectorul general şcolar al judeţului, Alin Florin Novac Iuhas, care a preferat să tacă, nu se ştie dacă pe principiul „cel mai deştept cedează” sau fiindcă s-a simţit cu musca pe căciulă.

Singura care i-a ţinut piept city-managerului a fost Daniela Vişoianu, preşedinta Coaliţiei pentru Educaţie, venită din Capitală, care i-a cerut să-şi argumenteze acuzele ori să-şi ceară scuze. Lucruri pe care Palladi nu le-a făcut. Nici unul, nici altul.

UPDATE:

Marți dimineață, city managerul Dacian Palladi a postat pe Facebook întregul clip al evenimentului, pentru ca internauții să cunoască întregul context al discursului său.

„Dragi prieteni,
în luna noiembrie a anului 2018, a avut loc în Oradea un eveniment dedicat învățământului preuniversitar. Am susținut și eu o scurtă prezentare cu referire la actualitatea și perspectivele acestuia.
Pentru că săptămânalul local ”Bihoreanul”, a găsit de cuviință a remarca (în nota-i specifică 🙂) câteva din cele de mine spuse acolo, în materialul video de mai jos (cu începere de la minutul 2 și până la minutul 18) vă ofer posibilitatea (celor interesați, desigur) a urmări și a înțelege despre ce și cum am vorbit.
O zi binecuvântată, tuturor”.

Vezi mai jos înregistrarea completă a discursului!

 

 

 

Posted by Quartz Matrix on Tuesday, November 20, 2018

 

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Tesu | 8 ianuarie 2019 18:06

    OMG ce mutalau… mai bine ascult cum creste iarba. E chiar mai inutil decat pocaitii care vand carti pe strada.

  2. >> Postat de pasztai zoltan prof | 8 ianuarie 2019 08:58

    Normalitatea asta este la UNII increzuti ! (…)

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale