Dragnea vrea să fure de la toți copiii, nu doar de la cei din Teleorman

Cu ce glume proaste vine Guvernul! A deschis cont bancar tuturor copiilor pentru ca părinții lor să depună 1.200 de lei pe an până la majorat, pentru o dobândă de 3% și cu un bonus de 600 de lei anual. Între timp, nu ai voie să umbli la bani, în schimb Statul va avea grijă să-i arunce pe porcării.

Acest FNI de stil nou ar trebui multiplicat pentru că la ce foame de bani are Guvernul, în curând o să ne oblige să donăm un rinichi sau un plămân pentru a se putea achita pensiile speciale.

Propun și alte măsuri pentru ca papagalii de la putere să astupe găurile de la buget:

1. La scadență, vârsta majoratului va crește la 40 de ani, ca bieții copii să nu se poată bucura de bani.

2. Același sistem se va aplica și pensionarilor. Aceștia vor fi obligați să bage jumătate din pensie în Trezorerie, urmând ca peste 18 ani să primească banii înapoi, cu o dobândă de 3%.

3. Ca să nu mai încărcăm Poșta Română cu fel de fel de mandate, banii se vor duce direct la sediile PSD din județ de unde vor fi trimiși lui Liviu Dragnea.

4. Persoanele care nu vor avea bani pentru a-i depune se vor putea împrumuta de la Banca Națională cu o dobândă de 35% pe lună.

5. La prima depunere, părinții vor fi obligați să-și facă o poză cu banii că oricum nu o să-i mai vadă în veci.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale