Mărţişor în puţa goală: Un bărbat dezbrăcat, cadou de la o galerie de artă

Artiştii de la Asociaţia Visual Kontakt, patronată de tânărul care şi-a imprimat anul trecut pe clădiri propriul chip afirmând că punea în aplicare proiectul „Muian”, au anunţat toată presa că miercuri, pe 13 martie, la galeria asociaţiei vor organiza evenimentul „Cap de primăvară”, prin care să sărbătorească femeia într-un mod inedit.

Cum anume? Oferindu-le  spre admirare un „mărţişor” nud. Mai exact, i-au pus unui voluntar o cagulă pe cap, în rest camuflându-i corpul doar cu nişte aţe de mărţişor, suficient de puţine ca individul să poată fi admirat în toată goliciunea sa. Surpriza a fost că, deşi au anunţat evenimentul pe ora 19, visual-kontakţii l-au ţinut cu o oră mai devreme, aşa că pe când au ajuns ziaristele însetate de happening, „mişcarea de artă” era deja gata.

Explicaţia unui organizator a fost că aşa se întâmplă la ei de obicei: încep mai devreme şi bineînţeles că termină prematur. Bihorel e necăjit totuşi că a fost fentat, fiindcă ar fi vrut şi el să facă cadou cititoarelor o poză cu cel mai util şi răspândit Mărţişor pe care îl pot oferi bărbaţii.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de mada | 21 martie 2013 13:28

    Asta ne mai lipsea, o poza , pe langa articolul asta de toata jena