Marea familie a Ambulanţei: Serviciul Județean de Ambulanță s-a transformat în cuib de neamuri și piloși!

Mare victorie mare, săptămâna trecută, la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bihor după ce Cristina Matei, nevasta şefului Serviciului RUNOS, care gestionează resursele umane ale unităţii, PSD-istul Eugen Marius Matei, a fost angajată, după mari eforturi, economist la Serviciul Financiar Contabil.

Femeia a câştigat la 3,5 puncte de următorul candidat, nu mult, dar suficient ca să-şi asigure postul după ce, în urmă cu doi ani, şi-a mai încercat norocul, dar a fost lăsată pe dinafară. Motivul? Atunci întâietate la angajare a avut Delia Chiş, fiica preşedintelui Federaţiei sindicale Ambulanţa, Gheorghe Chiş (foto), co-tartor al instituţiei împreună cu fosta directoare Daniela Petrişor, între timp marginalizat şi chiar cercetat penal pentru cum şi-a tras ilegal bani din conturile instituţiei. Nu şi pentru că, pe lângă fată, şi-a mai angajat la SAJ ginerele, cumnatul şi cuscrul!

Concluzia? Pleacă ai noştri, vin ai noştri, la concurs pică doar „proştii”.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Dodo | 16 iunie 2017 13:27

    Sa vedeti examenul de acum trei saptamani pentru postul de sofer la Alesd. Cereti fisele de la proba practica. Trei examinatori si parca-s trase la xerox. A castigat cine a trebuit. A cui neam? Bihoreanul, te rog afla pentru noi.