Liviu Sabău Popa, omul care înfruntă sudalmele

Liviu Sabău Popa, pe scurt Liviu SP, este singurul lider PSD local care iese la bătaie în apărarea partidului. Omul înfruntă cu stoicism cascadele de flegme ce se abat asupra lui pe Facebook.

Răspunde tuturor nemulțumiților și face din alb negru și din noapte zi, cu naturalețea cu care șeful lui, Ianoș Mang, face figurație la conducerea Consiliului Județean.

Domnul Liviu a explicat că vina pentru absența avioanelor este a primarului, pentru că orădenii au salarii mici. Evident că nu suficient de mici ca să-i împiedice să zboare de pe aeroportul din Debrețin, dar nu trebuie căutată vreo logică în aserțiunile lui Liviu SP.

Acestui tovarăș de nădejde al partidului i se potrivește perfect un banc de pe vremea comunismului. Se spune că secretarul de partid PCR, sau mă rog, PSD, că e tot aia, l-a întrebat pe Liviu SP care e părerea lui despre autostrăzi. Liviu a răspuns că părerea lui coincide cu cea a partidului.

Întrebat care e părerea lui despre atragerea de curse pe aeroportul Oradea, Liviu SP a spus că părerea lui coincide cu părerea partidului.

Exasperat, secretarul de partid l-a întrebat dacă are și el o părere proprie. Liviu a mărturisit că are o părere proprie, dar că nu este de acord cu ea…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale