Ce n-aţi ştiut despre pana de curent din Oradea

1. Mii de oameni au rămas nespălați pe creier pentru că n-au mai putut să se uite la Antena 3.

2. Toate mamele celor de la dispeceratul Electrica au început să sughițe.

3. Nostalgicii și-au adus aminte de comunism și după revenirea curentului au mutat canalul pe Budapesta.

4. Maternitatea a programat dublarea liniilor de gardă pentru decembrie 2019, când se vor împlini 9 luni de la marea avarie.

5. Liviu Sabău Popa a declarat că vina îi aparține lui Bolojan, care din cauza salariilor mici din Oradea nu poate atrage meseriași la Electrica.

6. Pásztor Sándor a spus că nici nu a observat că e avarie pentru că el ia lumină de la Budapesta.

7. Conducerea Electrica a fost incapabilă să dea o explicație în timp real pentru că a avut nevoie de timp să-l interogheze pe jderul care a intrat în stația de transformare Ioșia și care a provocat avaria.

8. Operația de interogare a jderului a fost cu atât mai anevoioasă cu cât acesta era deja mort la sosirea echipei de intervenție.

9. Trupa de muzică Frații Jdieri a infirmat că vreun membru al formației lor a pătruns în postul trafo.

10. Koalicia Rogeriusz protestează că în cartierul lor nu s-a oprit curentul, drept urmare facturile pe luna martie vor exploda pur și simplu.

11. La aflarea veștii, dictatorul venezuelean Nicolas Maduro a exclamat: „Comunismul a învins la Oradea”!

12. Episcopia cere generalizarea opririi alimentării cu energie electrică pentru a crește vânzarea de lumânări.

13. Bolojan a propus ca la fiecare avarie să crească impozitul pe activele Electrica cu 50%.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Emil | 13 martie 2019 21:46

    Daca ati fi dependenti de un aparat de oxigen care are nevoie de curent electric sa funcționeze, nu v-ar mai arde de caterinca. Poate va interesați la ambulanta câte apeluri au primit în perioada fără curent. In Iosia a mai fost o pana de curent de 45 min acum câteva săptămâni. Atunci de vina a fost marmota care învelea ciocolata.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale