Laudă Stelei: Cum a ajuns Stela Babău să laude un proiect cu care nu are nicio legătură

Cunoscută până acum doar pentru funcţiile bine plătite primite cadou de la şeful de partid, Ioan Mang, dar şi pentru că fiica i s-a pricopsit cu posturi şi mai bine plătite la Bucureşti, consilierul judeţean PSD Stela Babău încearcă să se rebranduiască.

Joia trecută, Babău a susţinut prima sa conferinţă de presă la sediul PSD Bihor, sub pretextul că vrea să anunţe un program pentru persoanele cu dizabilităţi.

În realitate, însă, a prezentat un proiect pe fonduri europene derulat de Autoritatea Naţională pentru Persoanele cu Dizabilităţi, care presupune înfiinţarea unui sistem electronic de management al persoanelor cu handicap. Ce legătură are Steluţa cu proiectul? Niciuna, dar, a explicat ea senină, în urmă cu câţiva ani a mai vorbit cu „oameni cu diverse funcţii din diferite ministere” despre nevoia „de a face ceva” pentru persoanele cu dizabilităţi, iar acum s-a bucurat să vadă că sfatul i-a fost recepţionat.

Bihorel are o altă recomandare pentru doamna din PSD: înainte de a lăuda realizările altora, să aibă şi o iniţiativă proprie, în folosul bihorenilor. Că nu degeaba ocupă un scaun la Consiliul Judeţean…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Gal Eleonora | 3 august 2019 11:16

    Cel mai bun sfat este sa inchida usa biroului pe dinafara si sa nu mai incerce sa o deschida.