La Bazinul Olimpic te trage curentul

Se spune că a existat un caz de înotător aspirat de curent la Bazinul Olimpic. Ctitoria proaspătului pensionat Petru Filip a ajuns o cutie de tablă unde vântul șuieră pe la toate încheieturile.

Asta nu înseamnă că acest fenomen nu se petrecea şi imediat după inaugurare, numai că la scară mai mică. Întrebarea este ce ne facem, că după ce că nu mai avem echipă de polo, riscăm să nu mai avem nici bazin pentru competiții…

De câțiva ani, Primăria se pregătește să bage șandramaua în renovare, deși poate o reconstrucție ar fi mult mai potrivită. Și în acest timp, stăm cu mândrețea de bazin olimpic descoperit, în care doar vara se mai încumetă să se imerseze clienții Aquapark-ului.

Tare m-aș bucura să aflu că există un proiect de acoperire a Bazinului Olimpic pentru că la ce curent trage prin vechea cutie de conserve, copiii nu vor lua lecții de înot, ci de zbor.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale