Retrospectiva săptămânii: Horică explică de ce s-a făcut subprefect

Luni

Vio către Ghiusi: „Văd că nu vă convine alegerea primarilor în două tururi”. „Păi, ce, suntem la bufet? Un tur dai tu, un tur dau eu? În turul doi se votează etnic”. „Și?”. „Şi o să vorbim peste 15 ani, când jumătate din primari nu o să fie nici români, nici maghiari”.

Marți

A sosit clipa dreptății: Horică a venit la Prefectură să facă ordine. „Nu era mai bine să fii prefect decât subprefect?”. „E bine și așa. Abia aștept să iau la puricat actele Păstorului și pe ale lui Ianoș. Păcat că li se termină mandatul, că i-aș mai fi chinuit câteva cincinale”. 

Miercuri

Puradel: „Și se mai laudă cei de la Protecția Socială că a scăzut numărul asistaților sociali!”. „Ce-i rău în asta? Poate că între timp mulți s-au angajat”. „Noi? Niciodată! A scăzut numărul pentru că mulți au murit. Din 120 lei pe lună sigur mori de foame”.

Joi

Belinda a găsit hibe în bugetul Bolovanului: „Nu pușcă datele din buget. Eu cred că primarul o fi găsit lampa lui Aladar sau Aladin, că nu știu exact, și mizează pe niște bani care nu există”. „Și tu cum crezi că ar trebui să arate bugetul?”. „Să dea și la ONG-urile noastre, că nu ne mai putem plăti oamenii numai din banii de la partid”.

Vineri

O veste bună. Tinerii din centrele de plasament vor avea câteva locuri rezervate la Sorbonica. Unul din ei mi-a spus: „Personal doresc un loc ca rector, iar colegul meu pe cel de decan la Medicină, dacă tot ne-au rezervat niște locuri”.

Sâmbătă

Păstorul a explicat cum e cu „taxa pentru avizul de oportunitate al președintelui Consiliului Județean pentru documentele de urbanism”: „Noi, la Județ, suntem niște fraieri. Bolovanul taxează și respirația”. „Dar despre ce oportunitate e vorba?”. „Păi, la cât lucrăm noi, chiar e o mare oportunitate să semnez ceva acte”.

Duminică

După autobuzele hibrid au apărut cele cu combustie externă. Unul deja a luat foc.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Zsupy | 4 februarie 2020 09:12

    Horica, am senzatia ca „mandatul” tau se va termina mai repede decat crezi tu si mai mai repede decat mandatul lui janos si al pastorului…:-)))

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale