La Aeroport e curățenie. Bolojan a șters pe jos cu Bimbo

Cred că totuși Bolojan e puțin nedrept să-l facă harcea-parcea pe Tibor Bimbo Szuhai. Fostul manager al Grădinii Zoologice, după ce a fost dat afară pentru proaste relații cu domnii Lupu și Ursu, a fost uns Președintele Consiliului de Administrație la Aeroport.

Semn că și UDMR-ul are o rezervă de cadre care duce la sinucidere politică. Până la urmă Bimbo e doar o victimă a șefilor săi de partid, care și-au propus să pună Aeroportul Oradea pe butuci.

Toate astea sub atenta îndrumare a indestructibilului Ghiță Pasc, omul contemporan cu Aurel Vlaicu, care – pentru că nu suportă zgomotul de avioane – face tot ce-i posibil să nu-i strice nimeni zenul.

Bolojan le-a propus neputincioșilor de la Consiliul Județean să intre și Oradea cu bani pentru dezvoltarea de noi rute. Dar ca orice sub-mediocri, Pasztor, Mang și scutierul lor, dacă nu-s în stare de nimic, nici nu-i lasă pe alții să facă treabă.

Dacă vrem să avem într-adevăr un Aeroport funcțional, trebuie îndeplinite câteva condiții: să dispară gargaragiii de la Județ, să se pensioneze definitiv Ghiță Pasc și Aeroportul să treacă în administrarea Primăriei.


*
*