Kiss şi-a angajat juristul care o să-l bage la puşcărie

Ca la noi la nimenea! După ce a stat 24 de ore la răcoare, unde, conform propriilor declaraţii, s-a simţit bine pentru că avea apă caldă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Kiss Alexandru s-a întors la serviciu.

Nu contează că e trimis în judecată pentru că a mânărit terenurile judeţului, nu contează că e acuzat de luare de şpagă. De ce şi-ar da omul demisia din funcţie, dacă nici premierul nu dă semne de roşeaţă în obraz, chit că e în cam aceeaşi situaţie?

Aşa se face că fostul depanator a ajuns în situaţia să-şi dea acordul pentru numirea unui jurist care să reprezinte Consiliul Judeţean în procesul pe care instituţia l-a intentat… exact domnului Kiss.

Dacă s-ar putea găsi un procedeu de valorificare a şoriciului de pe obrazul politicienilor corupţi, s-ar putea crea pantofi cu talpă indestructibilă.

Mă gândesc că abilul Kiss a avut grijă să aleagă un jurist care a făcut facultatea de Drept cu acelaşi folos cu care dânsul a terminat Politehnica la vârsta la care alţii tremură cu gândul la andropauză.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de tudor | 24 octombrie 2015 20:10

    auzi ,daca il duceai la schi in Austria pe buldogul BLAGA,scapai si dta de dosare ce BENI RUS…schiaia cu ei si azi nu te mai stresai cu juristii.