Comisia melcilor: Preluarea Casei Tineretului din Ioşia, amânată de birocraţia autorităţilor

Cea mai sigură metodă pentru a înmormânta o problemă este de a înfiinţa o comisie. Planul primarului Ilie Bolojan de a prelua clădirea fostei Case de Cultură a Tineretului din Ioşia, aflată în proprietatea Fundaţiei Române pentru Tineret, s-a împiedicat în proceduri birocratice.

Comisia formată din reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, Prefecturii şi Direcţiei Judeţene pentru Tineret, întrunită în mod repetat pentru a constata managementul defectuos care a adus Fundaţia în situaţia de a pierde Hotelul Tineretului pentru datorii de 260.000 euro, a fost incapabilă să ia o decizie.

Dacă reprezentanţii CJ s-au pronunţat pentru desfiinţarea Fundaţiei şi preluarea imobilului, cei ai Prefecturii şi ai DJTS s-au opus invocând, în ciuda evidenţei, lipsa datelor suficiente pentru a dovedi proasta gestiune.

Însă până se va decide comisia s-ar putea ca statul să nu mai aibă ce prelua. La prima înfăţişare pentru executarea silită a imobilului, organizată săptămâna trecută de ANAF, nu s-a prezentat niciun doritor.

Cum la următoarea licitaţie preţul de pornire va scădea cu 25% iar la a treia procedură de-a dreptul cu jumătate, până vor lua birocraţii o hotărâre, imobilul va avea deja un proprietar privat, care îl va prelua pe bani de nimic. Iar problema se va fi rezolvat de la sine…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale