Justiţie indiferentă: Cine intervine în procesul pentru lucrările ilegale de la Restaurantul Transilvania

Şeful Direcţiei pentru Cultură Bihor, Lucian Silaghi, a răbufnit săptămâna trecută, arătând într-un raport prezentat în faţa prefectului judeţului cât de „buni” sunt unii judecători.

Asta fiindcă procesul de la Judecătoria Oradea prin care Direcţia ceruse încă din iulie o ordonanţă preşedinţială pentru oprirea lucrărilor ilegale de la restaurantul Transilvania, rebotezat Queen Mary, s-a încheiat abia în septembrie, cu respingerea cererii, pe motiv că… lucrările s-au şi terminat!

După cum se ştie, proprietarul clădirii, firma Transilvania Impex, a făcut lucrări de renovare pentru ca fiica cea mare a patronului Ioan Micula, Olivia, să-şi poată ţine aici nunta, pe 30 august. Ceea ce s-a şi întâmplat, astfel că era evident că magistraţii nu vor mai avea ce lucrări să oprească, după ce tot ei au amânat procesul mai bine de trei luni.

Totuşi, litigiul continuă pentru stabilirea caracterului ilegal al lucrărilor, iar avocaţii lui Micula au adus doi intervenienţi în proces: un anume Ionuţ Berindea şi un altul, Doru Luncan, ambii în calitate de clienţi care ar avea contracte pentru închirierea sălii în vederea propriilor nunţi.

Cel din urmă este, culmea, chiar angajat al lui Micula, lucrând ca ospătar la Crown Pub, aflat peste drum de noul Queen Mary…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Nicole Bistran | 30 septembrie 2014 16:20

    Mam nascut in Oradea,stability in USA din 1985,opinia mea este ca vandalizmul acestui monument historic este deplorabil,cu toate ca nu sunt Ungur nam facut nici odta difentade etnicie condam abuzul Lui Mecula si iniferenta coruptia locala Intrebarea mea este; din tote capodoperele arhitectuale gotice in Oradea cite au semnatura unui Cuban ca Mecula ???