Consilierii locali de la PSD au fost izbiţi. De hărnicie

Cele trei graţii pesediste din Consiliul Local, doamnele Bunea, Debelka şi Coste au fost izbite cu sălbăticie. De un puseu de hărnicie.

Abia ce a plecat această frână vopsită în galben, care este Ovidiu Mureşan, că social democratele au ieşit la interval cu nişte propuneri excepţionale, care vor uşura traiul orădenilor. Sigur că e prea mult să le ceri domniilor lor lucruri serioase, gen sală de sport sau repararea podului de pe Centură.

Acolo le trebuie bani, în consiliu e nevoie doar de gargară. Atunci când e vorba de împărţit pomeni, supusele lui Ponta ating perfecţiunea.

În numai câteva minute consilierele au cerut ca parcările în Centru să fie gratuite, pentru riverani, cele galbene să devină albe, iar birtaşii să primească compensaţii că şi-au pierdut muşteriii din cauza şantierelor.

Sigur că ideea rămâne la stadiu de bârfă sau şezătoare din moment ce distinsele consiliere nu au putut arăta şi impactul financiar pe care l-ar avea o asemenea pomană marca PSD.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de click | 26 februarie 2015 21:49

    …impactul financiar… ceva ce nu trebuie stiut! D-l Ponta a creat un precedent atunci cand i-a prezentat presedintelui bugetul pe 2015 fara cifre. Alesii nostri locali de ce nu ar face la fel cand vine vorba de facilitati? Lumea ar trebui sa stie si sa se obisnuiasca cu noile „strategii de guvernare” inventate de PSD. Ca doar e criza, nu? Intuitia si flerul de busines trebuiesc lasate libere de orice constrangeri. Creativitatea, oricare ar fi ea trebuie sa-si spuna cuvantul si sa-si puna amprenta pe aceasta guvernare. Poate ca pe undeva au dreptate. Poate ca jocul asta de-a hazardul financiar ne va putea salva. Nici nu ar fi de mirare atata timp cat dintre toate economiile din Europa doar a noastra functioneaza altfel, totdeauna pe dos.Singurul lucru pe care putem fara doar si poate sa-l anticipam in contextul actual ar fi prabusirea ei, pentru ca oricata perspicacitate ar avea unii nu poate fi deloc normala o astfel de situatie. Sa ne aducem aminte de guvernarea Bombonel, ce contract frumos ne-a tras cu Bektelu’ fara ca macar sa se sinchiseasca de licitatie.

  2. >> Postat de mirel | 26 februarie 2015 09:57

    ba…da slabi sunteti…astia de la Dihorelu, nu sunteti in stare sa faceti rima umoristica, la nivel de dialog presupus, in fotografiile ce le puneti sa unii de altii…slaba pregatire….catastrofa…ce sa mai….