Întoarcerea lui Aron: Fostul director de la Arcadia le face concurenţă actorilor Teatrului Regina Maria

Vă mai aduceţi aminte de fostul director al Teatrului Arcadia, Marius Aron, cel care ani la rând s-a dat mare revoluţionar, doar că a uitat să spună că semnase şi un acord de colaborare cu fosta Securitate, iar la începutul lui 2011 a fost pus pe liber după ce Arcadia a devenit secţie a Teatrului Regina Maria?

O vreme omul a stat pitit, aşa cum de altfel a şi promis atunci când BIHOREANUL i-a dezvăluit portretul de turnător, dar acum s-a întors, „back in business”.

Aron şi-a strâns un grup de amatori cu care a fondat Compania Teatrală „Comoara cu poveşti”, o trupă de teatru de copii cu care se plimbă prin şcoli şi grădiniţe, făcând concurenţă foştilor subalterni de la Teatrul Arcadia. Bine măcar că nu mai „ciripeşte” pe la autorităţi…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Carp III | 16 iunie 2013 19:05

    Era si timpul sa apara trupe private de teatru. Azi pentru copii, maine pentru adolescenti si, poate curand, pentru ca sustinatorii politici a lui Vulcu sa inteleaga ca vaca de muls trebuie dusa de la asa zisii maghiari si romani, dupa cum se misca ori se culturalizeaza partidele, in randul celor care chiar stiu ce inseamna un spectacol de calitate. Nu de alta, dar taranii au invadat scena politica din oras, inlocuind scena adevarata cu cel mai lamentabil act vazut in ultimii 22 de ani.