În perioada BAC-ului, până și copacii pică

La Aleșd a fost o grindină care a spart capetele unor localnici. Fenomenul nu a rămas neremarcat. Dacă se întâmpla asta la sediul Guvernului, nimeni nu băga de seamă, că acolo mai toți sunt bătuți în cap.

În Oradea un copac a căzut pe o mașină și era să-l strivească pe ghinionistul șofer. Nu am auzit glăsciorul ecologiștilor, să-și asume și ei o dată greșeala, că se opun ca toate coptăturile să fie eliminate.

Dar la ce să te aștepți de la niște verzi care din ură față de galben virează spre alb-roșu? Când episcopia Catolică a ras niște tuia de la Muzeu, și eu zic că bine a făcut, ecologiștii au tăcut din gură, că nu era Bolojan la mijloc. Când însă se elimină tufele pline cu rahați și șobolani de pe malul Crișului, băieții cu misiune se apucă de scris scrisori de indignare.

Acum, dacă murea cineva strivit de copaci, oare ce trimiteau verzii: scrisori de indignare sau ferpare?


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale