Maghiar contra Sorbonica: Decanul Facultății de Medicină din Oradea vrea reduceri de șefi în Universitate

Decanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Oradea, Adrian Maghiar, unul dintre fiii defunctului rector Teodor Maghiar şi fratele fostului rector Doru Maghiar, şi-a surprins colegii săptămâna trecută, cu un mesaj vehement în Senatul Universitar, la a cărui reuniune a participat ca invitat.

Maghiar le-a spus colegilor că, dată fiind situaţia financiară precară a Universităţii, aceasta are nevoie urgentă de cumpătare.

O primă soluţie pe care a propus-o a fost chiar reducerea semnificativă a funcţiilor de conducere, despre care a afirmat că sunt prea multe şi deja prea scumpe. Adi Maghiar a plusat, adăugând că în 2008 fratele său, Doru, revocat din funcţia de rector pe motiv că era anchetat de DNA, lăsase în conturile Universităţii nu mai puţin de 2 milioane de euro.

Nu e clar dacă banii se adunaseră din raportările fictive făcute de tatăl său sau din diplomele false cu care „Sorbonica” a împânzit Europa…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale