Hai cu denunţul! Fostul primar al Beiușului, Adrian Domocoș, are probleme cu turnătoriile

Deunăzi, Bihorel îl pomenea pe fostul primar al Beiuşului, Adrian Domocoş, acum simplu profesor de sport, condamnat definitiv într-un dosar de corupţie şi judecat în altele două, tot pentru fapte de corupţie imputate de procurorii DNA.

Ei bine, după vacanţa judecătorească au reînceput dezbaterile şi în procesele fostului edil, iar lucrurile nu par să meargă deloc spre bine. Pentru el. După ce într-unul din dosare s-a procopsit cu 7 ani de detenţie şi a atacat soluţia la Înalta Curte de Casaţie, Domocoş ar putea să încaseze dublu, la ultimele înfăţişări descoperindu-se că a beneficiat de reducerea la jumătate a pedepsei pe baza aceleiaşi adeverinţe de „denunţător” de care se folosise şi în primul proces, soluţionat definitiv cu o sentinţă cu suspendare. Chestiune care, potrivit noilor reglementări legale, e interzisă.

Bihorel îi recomandă, deci, lui Adi să mai sară cu o turnătorie, căci altminteri, la câte păcate are în cele două dosare, în următorul deceniu va face mişcare doar în curtea puşcăriei…


*
*