Ghici ciupercă ce-i? Primarul Ilie Bolojan și-a convocat de urgență directorii la Ciuperca

Primarul Ilie Bolojan şi-a luat prin surprindere directorii, lunea trecută. „Sunteţi la birou? Vă rog să fiţi la ora 14:30 la Ciuperca, pentru o discuţie de circa o jumătate de oră. Sunaţi-vă colegii şi organizaţi-vă pe maşini”, a ordonat edilul.

Convocarea i-a luat prin surprindere inclusiv pe colaboratorii apropiaţi. Directorii au fost cu atât mai surprinşi cu cât, spre deosebire de obişnuitele şedinţe operative cu conducerea Primăriei, la întâlnire au mai fost chemaţi şi consilierul de relaţii cu presa Alexandru Şereş, secretara Felicia Popa, precum şi angajata care face curat în biroul primarului, Angela Podilă.

Cu toţii, indiferent de rang, s-au mai liniştit când l-au auzit pe primar că le mulţumeşte pentru munca depusă. „Fără aportul dumneavoastră nu aş fi avut rezultate”, le-a spus Bolojan, care de fapt a simţit nevoia să ofere o masă colaboratorilor apropiaţi cu ocazia împlinirii a 10 ani de la depunerea jurământului de primar, pe 18 iunie 2008. Iată că a venit vremea ca „primarul-pedeapsă” să-şi mai şi laude subalternii…


*
*