Gaură neagră: Site-ul Consiliului Județean a „înghețat” la nivelul anului 2016

Atunci când funcţionează, site-ul Consiliului Judeţean Bihor e la fel de înţepenit ca instituţia însăşi, majoritatea informaţiilor datând din vremea fostului preşedinte Cornel Popa, al cărui mandat a încetat în vara anului 2016.

Potrivit www.cjbihor.ro, şeful Direcţiei Economice ar fi şi acum Dimitrie Musca, pensionat cu trei ani în urmă, iar şefa Serviciului de Achiziţii ar fi în continuare, chipurile, plecată anul trecut în concediu de maternitate, până anul viitor.

La fel, Direcţia Generală de Dezvoltare Regională, Proiecte şi Programe cu finanţare externă ar exista şi în prezent, ba chiar ar fi condusă tot de Horia Carţiş, deşi în realitate a fost desfiinţată, iar directorul mazilit sub pretextul reorganizării instituţiei, vara trecută.

Ciudat e că unele actualizări au fost făcute, de exemplu portalul informează, corect, că directorul de cabinet al preşedintelui este Kralik Lorand, dar altele au fost ignorate, aşa că la rubrica despre administratorul public al judeţului nu se spune nici că este Szabo Jozsef, nici ce atribuţii ar trebui să îndeplinească acesta.

Opacitatea şi haosul sunt cu atât mai bizare cu cât CJ Bihor sparge zeci de mii de lei în fiecare lună pentru servicii de „mentenanţă web, fără ca risipa de bani patronată de coaliţia UDMR-PSD-ALDE să fi fost sesizată nici măcar de consilierii judeţeni ai PNL. Dar, la aşa conducere, aşa opoziţie!…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Aisamibag | 10 februarie 2019 06:46

    Noa,asa e. Da pe Horica mai lasati-l in pace…L-au atins la banuti da tot el (impreuna cu Cosminel) conduce de fapt structura cu fondurili europene (a se citi „tine pe loc”). Cine il lasa? Hoaverul Szabo cel mic.