Gang n-am style: Şaormărie „coreeană” pe Dorobanţii de Oradea

Pe Dorobanţii prăfuiţi ai Oradiei, adică strada Alecsandri, s-a deschis un fel de şaormărie care vinde de-ale gurii, foarte inspirat botezată „Gangnam’s”.

Cum melodia a fost cântată de un sud coreean, Bihorel a crezut că-i rost de ceva haleală asiatică. Dar degeaba: pe dinafară–i vopsit gardul, înăuntru-i miocardu’.

Deci dacă tot dăm denumiri muzicale fast-food-urilor, Bihorel abia aşteaptă să se deschidă un atelier de depanat proteze dentare care să se numească „Harlem shake” sau un bold de saltele botezat ”Eu vara nu dorm”.

 

2

2 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Sprinceana Andreea | 12 aprilie 2013 22:12

  Drag autor de articol, daca dumneavoastra vi se pare ca tot ceea ce e nou este rau, asta nu inseamna ca lucrurile stau asa cum le prezentati dvs.. Cei care au deschis acest fastfood l-au deschis pentru cei care sunt mai deschisi la minte decat dumneavoastra si care sunt fericiti sa aiba ocazia sa intre in contact cu cultura orientala si care se bucura de mancarea lor. Ati intrat cumva in acest fastfood? Ati gustat mancarea pe care ei o servesc acolo? V-ati deranjat sa schimbati doua cuvinte cu acesti oameni si sa vedeti care a fost motivatia lor pentru a deschide acest fastfood. Din cauza oamenilor ca dumneavoastra nu vom merge inainte noi ca tara si vom fi mereu incuiatii de romani care se fac de ras peste tot in lume. Va multumim ca ne faceti sa ne simtim prost ca suntem din aceeasi natie cu dumneavoastra.

 2. >> Postat de mine | 31 martie 2013 16:47

  Dorobanti in Bururesti, la mitici.
  Aici e Oradea, sper.
  Adica Alecsandri, sau chiar si Zoldfautca.
  ok?