Funcţie pentru şefu’! Liderul opoziției din Consiliul Județean se „învârte” de un job bine plătit

Ionel Avrigeanu, şeful opoziţiei din Consiliul Judeţean, pare să se pregătească pentru o cotitură în carieră. De profesie inginer şi patron al unei firme specializate pe reşaparea anvelopelor pentru camioane, PNL-istul este în cărţi pentru funcţia de director al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Aparegio.

Avrigeanu face deja parte din Adunarea Generală a Acţionarilor, fără plată, dar se antrenează să preia conducerea executivă pentru o leafă de vreo 7.000 lei. Postul implică relaţii directe cu primarii celor 31 de localităţi asociate şi ar permite deţinătorului să se încălzească pentru şefia CJ dacă PNL va câştiga procesul prin care a contestat legalitatea alegerii actualei conduceri.

Puţini ştiu că funcţia de la Aparegio fusese oferită iniţial de liderul PNL Bihor, Ilie Bolojan, viceprimarului Mircea Mălan, pentru a-l încuraja să rămână la judeţ ca să facă opoziţie după ce a pierdut la mustaţă alegerile pentru postul de preşedinte al CJ. Mălan a preferat totuşi să-şi păstreze poziţia de viceprimar, chiar dacă este mai puţin vizibilă şi mult mai slab retribuită, aşa că fotoliul directorial al Aparegio îşi caută ocupant. Musai liberal…


*
*