Fum de Sinagogă: Felix Koppelmann nu s-a răbdat să nu-şi aprindă o ţigară chiar în Sinagoga Neologă

La începutul săptămânii trecute, reprezentanţii Primăriei şi cei ai Comunităţii Evreieşti din Oradea au chemat presa la Sinagoga Neologă Zion din Piaţa Independenţei, ca să anunţe că aceasta va fi reabilitată pe bani europeni pentru ca apoi să funcţioneze ca sală multifuncţională de expoziţii şi concerte.

La eveniment a fost prezent, după cum era normal, şi preşedintele Comunităţii Evreieşti din Oradea, Felix Koppelmann, care a vorbit despre importanţa unor astfel de lucrări şi despre vechile sinagogi ale oraşului.

Nostim e că nici nu şi-a terminat bine discursul domnul Koppelmann că s-a şi retras în spatele jurnaliştilor şi, nerăbdător, şi-a aprins… o ţigară! Chiar acolo, în sinagogă!

Nu mai puţin mişto e că, în timp ce trăgea cu sete din iarba dracului, omul a simţit nevoia să intervină din nou în discuţii şi nu s-a jenat să revină în faţa camerelor fotoreporterilor cu ţigara în mână. Dar cine ştie, poate o fi obţinut permisiune de sus…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de karton | 24 octombrie 2013 20:11

    Nimic senzational
    nu stiu ce pare nostim ,acea sinagoga afost scos din circuitul religios asa ca nu a facut nici o blasfemie fata de cel de sus in fond a fost discutie intre vice primar si cei doi conducatori ai comunitatilor evreiesti Oradea _Debrecin,deci nimic deosebit ,pacat bihorel ca atunci cand sunt evenimente importante ale comunitatii evreiesti din Oradea nu te catadicsesti sa scrii macar 2 randuri ,