Frânele patrioţilor: Pe cine s-a bazat PSD că îi va aduce voturi în Oradea

Deşi habar n-au dacă mai există sau nu filiala care le-a fost dizolvată de însuşi tribunul Corneliu Vadim Tudor, PRM-iştii bihoreni s-au trezit săptămâna trecută, după o lungă perioadă de repaos, ieşind public să anunţe că au încheiat cu UNPR Bihor un protocol de susţinere a „candidatului Viorel Ponta”, după cum s-a exprimat vicepreşedintele Gavrilă Mărcuş.

La conferinţa de presă a PRM, care a adunat mai mulţi pensionari decât ziarişti, Mărcuş a precizat – şi nu o dată, ci de două ori – că el a preluat „frânele” filialei, nu frâiele, de la profesorul Mihai Drecin.

Colac peste pupăză, la marele eveniment a participat şi viceprimarul PSD-ist al Oradiei, Ovidiu Mureşan, care şi-a arătat încrederea că votanţii PRM din oraş sunt mai mulţi decât s-a dovedit în primul tur, ceea ce ar urma să se vadă la votul din turul al doilea.

Bihorel a ajuns la concluzia că marea conferinţă a fost chiar o bombă de presă, căci fără ea nimănui nu i-ar fi trecut prin cap că românii neaoşi, ajunşi la vârsta pensionării, iar unii şi a senilităţii, vor vota cu Viorel Ponta…


*
*