Fotbal: Giurgiu de la Cluj vrea la Oradea

Avem o jumătate de investitor la FC Bihor, pe domnul Mihai Giurgiu de la Cluj; eu zic să ţinem cu dinţii de el. Omul nu are destui bani să ne ducă în Liga Campionilor, dar măcar ne poate menţine undeva între Liga I şi II.

Doar ani de zile am fost echipa ABBA, adică un an în A, doi în B, unul iar în A. În toată povestea asta, fiecare ar avea treaba lui de făcut.

Giurgiu să conducă clubul, că doar cei mai mulţi bani el îi bagă la echipă. Consiliul Judeţean să o lase mai moale cu parangheliile ţărăniste scumpe şi plictisitoare şi să direcţioneze mai mulţi bani în fotbal.

Iar Primăria Oradea, de la care cu greu poţi scoate un leu pentru fotbal, să facă bine să asigure baza sportivă. Este evident că Primăria e cel mai bun scriitor de proiecte pe fonduri europene. Poate găsi suficiente axe care să ne asigure un stadion decent şi o bază de antrenamente modernă.

Dacă pe lângă toate astea se mai găsesc câţiva inconştienţi care să se rişte în fotbal, s-ar putea ca fenomenul Tg. Mureş, care a ajuns vicecampioană, să se repete.


*
*