Fetele lui tata: Prin ce şmecherie au ajuns gemenele lui Bodog studente la Medicină în Capitală

Să fii copilul lu’ tata, dacă tata e mare politruc, este în continuare un avantaj uriaş. Bihorel a aflat că ex-ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, senator şi şef al PSD Oradea, le-a demonstrat asta fiicelor sale.

Gemenele Ruxandra şi Teodora erau studente la FMF Oradea, unde în această toamnă ar fi trebuit să înceapă al doilea an de studii, dar în septembrie ambele s-au transferat la Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti.

Cele două au profitat de o „portiţă” ticluită de Guvern în septembrie şi preluată în regulamentul UMF, care spune că, pentru un an, dar cu posibilitate de prelungire, studenţii îşi pot cere transferul dacă unul dintre părinţi are domiciliul în Capitală, ceea ce n-a fost greu pentru tăticul Florian Bodog să rezolve.

Doar că transferul e cu atât mai ruşinos cu cât în vara anului trecut, după ce au absolvit liceul, ambele fete picaseră admiterea chiar la Carol Davila, unde ultima notă de admitere a fost 8,2, în timp ce Ruxandra a luat 7, iar Teodora 6,9.

Surorile au dat concurs în aceeaşi vară şi la FMF Oradea, unde au intrat în schimb cu 9,7 şi 9,6, semn că fie s-au pus pe învăţat, fie subiectele de-acasă au fost floare la ureche. După doar un an, fetele şi-au atins obiectivul, devenind studente în Bucureşti. Doar că nu pe merit…

4

4 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de irinel | 5 noiembrie 2019 08:56

  asta fac politrucii parveniti, tot ce fac e in interes personal de a-si proteja progeniturile, amantele, rubedeniile si parvenitii din gasca lor.

 2. >> Postat de Gal Eleonora | 4 noiembrie 2019 15:16

  Sa fie trimise la facultatea de medicina ‘ciupercuta’ din Oradea. Ce inselaciune si neobrazare PSD-ista! Rusine ! Sper ca guvernele ce vor veni la conducere, incet, incet , sa desfinteze ciupercutele rasarite dupa ploaia post decembrista: focare de inselatorie, semi-aflabetism, etc.

 3. >> Postat de Costica | 4 noiembrie 2019 11:31

  Ati descoperit un caca!

  • >> Postat de rick | 4 noiembrie 2019 19:12

   @costel

   Da,da pute rau !