Eu te-am făcut, eu te omor! Directorul Şcolii de Arte Francisc Hubic, Liviu Buţiu, a fost mazilit

Triada din fruntea Consiliului Judeţean nu se mulţumeşte cu epurarea funcţionarilor PNL-işti ori neutri, ci a trecut şi la înlăturarea propriilor oameni, care au păcătuit prin insubordonare când li s-a cerut să ia măsuri nelegale.

Ultima victimă e directorul Şcolii de Arte Francisc Hubic, Liviu Buţiu, pus interimar în mai 2017, pe filieră ALDE, printr-o dispoziţie a preşedintelui Pasztor Sandor, dar „vinovat” neoficial că n-a alungat-o pe directoarea economică Claudia Turcuţ, iar oficial că n-a recuperat un prejudiciu de 40.000 lei cauzat de aceasta împreună cu fostul director Marian Boboia.

Penibil, dar relevant pentru diletantismul şefilor CJ e că marţea trecută Buţiu a primit două dispoziţii de revocare din funcţie, ambele semnate de acelaşi Pasztor.

În prima, mazilirea era valabilă din aceeaşi zi de 14 august, dar după câteva ore, când juriştii şi-au dat seama că o dăduse în bară, au iscălit o a doua dispoziţie, care conţinea şi preavizul obligatoriu de 15 zile cerut de lege.

Bihorel a aflat că Buţiu a fost zburătăcit pentru ca în locul lui să fie numită o anume Doroty Naomi Popa, membră a aceleiaşi Biserici Penticostale ca vicepreşedintele Traian Bodea, chit că tânăra nu are studii de specialitate. Motiv pentru care s-ar şi putea să se lase cu cântec…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale