Profu’ de corupţie: Fostul primar al Beiuşului, Adrian Domocoş, de la „mititica” în învăţământ

Nu s-a auzit mai nimic, de la o vreme încoace, despre fostul primar al Beiuşului, Adrian Domocoş, condamnat într-un dosar penal şi judecat în alte două tot pentru fapte de corupţie. Ei bine, fostul edil face acum ce n-a făcut în 8 ani cât a stat la Primărie: munceşte.

Domocoş s-a întors la catedra de sport a Colegiului Tehnic Ioan Ciordaş din Beiuş, post pe care îl deţinea înainte să fie primar, unde Bihorel speră doar să nu le predea elevilor şi din „disciplinele” în care a devenit expert, cum ar fi aruncatul cu privirea şi fuga de răspundere.

Oricum, din câte spun binşenii, ex-primarul se cam plânge că a ajuns la fundul sacului şi nu se ajunge cu banii de la o chenzină la alta, dând vina pe avocaţii care l-ar usca de bani, nu pe stilul excentric de viaţă din vremea când era primar, cu chefuri plătite de alţii, excursii săptămânale în Capitală decontate de beiuşeni, maşini de serviciu şi alte cele. Aia viaţă, o’ ba?!


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale