Dus de-acasă: Preşedintele CJ Bihor, Pásztor Sándor, se ţine numai de vizite prin ungurime

Preşedintelui Consiliului Judeţean, Pásztor Sándor, i se fâlfâie cam de tot ce-i românesc, dar este extrem de atent cu tot ce-i „matern”. În timp ce pe 12 octombrie nu s-a sinchisit să îşi scoată pantalonii roşii şi sacoul verde la festivităţile de Ziua Oradiei, când s-au sărbătorit şi 100 de ani de la Declaraţia de la Oradea, Pásztor a călătorit prin maghiarime, pe banii bihorenilor, fără nicio jenă.

În septembrie, elnök-ul s-a deplasat în Ungaria, ca să participe la festivităţile de Ziua Judeţului Békés, iar săptămâna trecută şi-a petrecut-o aproape toată, mai precis de luni până joi, într-o „delegaţie” cât o vacanţă, în judeţul Harghita. Întrebat ce făcea şefu-său acolo, purtătorul de cuvânt al CJ Bihor, Adrian Simon, a transmis că Pásztor a fost prezent la „o serie de conferinţe dedicate «Anului european al patrimoniului cultural»”, evenimente la care participă mai mulţi preşedinţi de consiliu judeţean din ţară şi străinătate”.

Dar de ce să nu se plimbe şeful CJ Bihor, că doar acasă sunt rezolvate toate problemele?! Mai ales zborurile internaţionale de pe Aeroportul din Oradea…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de andrew | 24 octombrie 2018 13:07

    Lasati carcota mai analfabetilor!unde trebuia sa mearga susnumitul?la voi la Binsh?de rahatu de bolovan &Co cand mai scrieti ceva din aberatiile facute de el in oradea tot pe bani publici?nu mai e la voi ciolanu si hop sariti la atac.calicilor de 100 de ani aveti tara asta sub conducere si s-a ales praful de ea.