Domocoş sfinţitul: Primarul Beiuşului a dus popii să-i sfinţească Primăria şi casa, recent călcate de DNA

În seara de vineri de dinaintea Floriilor, localnicii care s-au nimerit pe lângă Primăria Beiuşului au fost martorii unei întâmplări neobişnuite. Un sobor de cinci preoţi au intrat în clădirea întunecată a instituţiei, avându-l în frunte pe edilul Adrian Domocoş, după care s-au aprins becurile în biroul primarului, semn că oamenii nu veniseră acolo numai să se afle în treabă, ci pentru o slujbă de sfinţire care a durat mai bine de o oră.

Apoi, popii au plecat spre casa primarului, recent percheziţionată şi ea de procurorii DNA, la fel ca biroul din incinta Primăriei. Aşa stând lucrurile, Bihorel nu poate decât să-l felicite pe Domocoş că încearcă să se pună bine cu Cel de Sus şi să alunge „duhurile” corupte, căci la câte belele face, numai Dumnezeu mai scoate „dracii” din el…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de TOMA NECREDINCIOSUL | 8 mai 2013 13:25

    Referitor la Primaria Beius,secretarul Primariei Mateas Viorel este mai norocos daca sta cu Biblia pe linga el si pe linga fratele Pustan…..angajeaza pe sotul doamnei directoare economice care cica este economist(fost vames)….sef peste juristi…fara concurs…etc….CINE VEDE????SI CE DACA????Pe el nu l-a verificat nimeni cite ”matapaslicuri” a facut!!!!SA FIE PENTICOSTALII MAI NOROCOSI CA ORTODOCSII????Poate Domocos trebuia sa-i cheme pe ei sa faca ”o adunare” in biroul sau!!!

  2. >> Postat de boboru | 8 mai 2013 12:58

    La cate blesteme i-am daruit numai eu si vecinii mei, normal ca are nevoie de o armata de preoti. Oricum ii multumim ca ne asfalteaza soseaua din Delani. Asa daca ar fi la el in casa de drept, cum ii drumul principal la noi in sat. Dar na, taranu are Audi amu. Dar prostii il mai voteaza odata, daca nu-l inchide.