DNA-ul vizează Sorbonica pentru mărunţişuri

Percheziţii la Universitate. De când o fostă juristă a bătut palma cu organele (se pare că a bătut-o cu gingăşie, că organele nu se revoltă), ies la iveală mici matrapazlâcuri.

Sigur că pentru asemenea fleacuri, regretatul Unchiu’ i-ar fi dat afară pe procurori cu şuturi în spinare, dar acum vremurile s-au schimbat. Chiar pare ridicol ca la o Universitate unde s-au făcut fraude de 25 milioane de euroi să-i vezi pe cei de la DNA umblând după mărunţişuri de nici juma’ de milion.

Povestea nu s-ar fi aflat niciodată, pentru că nu s-a furat efectiv din bani, ci doar au fost măsluite nişte hârtii. Dar rectorul şi echipa de conducere au picat ca urmare a excesului de zel al juristei care încearcă să-şi uşureze situaţia.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de mariana zbierea | 25 octombrie 2014 14:30

    Ia sa il intrebe pe piticania asta de Bungau ce leafa duce el acasa lunar si pentru ce merite?

  2. >> Postat de El Zoro | 25 octombrie 2014 14:07

    În primul rând nu este DNA-ul. Dacă veneau ăia, vai de curul lor. Declarau și tâța pe care au supto. Foarte bine a facut ex-jurista. Desi este un gunoi uman pana la urma gunoiul cu alt gunoi se înlătură! În rest totul este este adevărat. Nimeni nu vorbește unde au dispărut 25 milioane de euro. Important este că îi leagă pe câțiva dintre ei; evident pe cei mai proști! Restul sunt în așteptare. DOAMNE AJUTĂ!