Direcţia Văduvei Negre: Șefa DGASPC Bihor se vrea șefă la direcția tehnică a CJ!

Pentru că oricum nu prea au de lucru, funcţionarii Consiliului Judeţean continuă să clevetească, cel mai recent întrebându-se dacă „Văduva Neagră” urcă sau coboară în graţiile şefilor din Parcul Traian.

Subiectul curiozităţii lor este Camelia Gaciu, fosta şefă de cabinet a lui Radu Ţîrle, devenită între timp protejată a actualului vicepreşedinte CJ Traian Bodea, şi el tot penticostal.

Nedumerirea funcţionarilor este de ce, după ce acesta a pus-o director general interimar la DGASPC Bihor astă-toamnă, zilele acestea femeia va câştiga un post de director adjunct la Direcţia Tehnică a CJ, pentru care „concurează” de una singură, dosarul de candidatură fiindu-i deja „selectat”.

Întrebarea e, însă, pur retorică, câtă vreme la Protecţia Copilului se învârt mult mai puţini bani decât la licitaţiile Consiliului Judeţean şi la lucrările supravegheate de Direcţia Tehnică…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Crina | 16 august 2019 18:57

    Mi se pare jignitor,lipsa de bun simt si a minimului de educatie sa va legati de religia cuiva.Mai ales ca la voi e un obicei deja. Nu stiu mare lucru despre femeia asta,dar daca e atat de lipsita de profesionalism atacati-o profesional,nu religios.Eu m-as simti jignita sa imi spuna cineva cat sunt de incompetenta,atacandu-ma ca sunt ortodoxa ,nu ca sunt slab pregatita intr-un domeniu.Ce legatura are una cu cealalta?Sau e doar pt bataie de joc?