Din lipsă de borfași, polițiștii se filează între ei

Când vorbești de minunile de la Poliție, gândul îți zboară, evident, spre în zona Beiușului. Dacă acolo avem un Cod Penal specific zonei, de ce să nu avem și o Poliție Națională cu un foarte pronunțat iz local.

Fostul adjunct al Poliției din Beiuș, dl. Dumitru Perțea, a fost perceput ca un corp străin venit să tulbure apele prin Binș. Prin urmare, au ieșit la iveală poze compromițătoare cu mașinile Poliției folosite de adjunct ca să facă naveta Oradea-Beiuș. Perțea se apără și spune că a venit cu mașinile la Oradea numai pentru alimentare.

Pentru că voi – prostimea care nu se pensionează la 45 de ani și nici nu are pensii speciale – trebuie să știți că generalii de la București așa au făcut contractele pentru combustibil: că mașinile pot fi alimentate doar la Lukoil.

Văd că polițiștii își bat capul cu benzina consumată pe naveta șefului, dar nimănui nu i-a trecut prin cap să vadă care a fost inteligentul de a bătut palma cu o singură benzinărie…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Ion Iliescu | 4 februarie 2020 13:42

    Cand negociezi cu furnizorii la volum si exclusivitate, obtii preturi bune si/sau discount-uri masive. Sigur asa s-a facut si contractul cu Lukoil, singurul detaliu poetic este daca sumele aferente se reflecta in economii la buget sau in conturile factorilor reponsabili de la minister.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale