Deviza lui Emilian-Mang: Decât mult și prost, mai bine nimic, dar bun

PSD Bihor s-a gândit să meargă pe principiul „doi într-unul”. Așa că se afișează cu doi candidați, Emilian la Primărie și Mang la Județ. Adevărul este că lista este extrem de echilibrată, dacă-i iei la pachet. Dacă-i judeci împreună au în medie 1,65 cm înălțime și, tot în medie, 55 de ani.

De asemenea, coeficientul de inteligență este de 130, dar de data asta cred că cumulat și nu în medie. Pe ce mă bazez? Pe materialul clientului. Emilian Pavel a susținut – și Ianoș Mang i-a ținut isonul – că decât să se fi făcut la Oradea un Parc Industrial plin cu firme, dar cu salarii mici, mai bine să nu se fi făcut nimic, după modelul de la Județ.

Nu contează că asta ar fi însemnat șomaj la greu pentru bihoreni. Știu pesediștii ce știu: pentru ei, șomerii și asistații, masa pe care se bazează la vot, aceștia sunt viitorul luminos al țării.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale