De Dragobete le-am tras una americanilor, cu Valentine’s-ul lor cu tot

Frumos mai e  Valentine’s day-ul românesc! La o săptămână întârziere faţă de cel american (e singurul loc în care suntem doar cu o săptămână înapoia lor) vajnicii urmaşi ai lui Decebalus/Scorilo au ieşit pe străzi să vestească primăvara. Că la noi, românii, nu ghioceii sunt vestitorii primăverii, ci hormonii care tropăie prin venele feciorilor.

Serbarea nu putea trece neobservată de orăşeni, aşa că tinerii pedelişti au înjghebat sub Pasaj un Orificiu al Stării Civile.

Ei au pus în practică excelenta idee a unei căsnicii de o zi, deşi pentru orice bărbat normal şi 24 de ore de legătură trainică poate părea o eterniatte.

Dacă fenomenul căsătorie de scurtă durată s-ar generaliza la scară planetară, lumea ar fi mult mai fericită. Părerea mea.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Anghel | 25 februarie 2014 00:01

    I-am propus prietenei mele sa mergem si noi sa ne casatorim pentru o zi. Nu de alta, dar voiam sa vad cum e senzatia, asa zisul „next level”. Ea a fost sincera cu mine:

    – Aha, ai vrea tu sa scapi asa repede de mine. Auzi tu, sa ma casatoresc doar pentru o zi cu el… Daca tot ne casatorim, macar sa iti mananc toata viata!

    …e o scumpa, d-aia o iubesc.