Ridică-te şi umblă! Medicii de la Recuperare s-au făcut stăpâni pe parcarea spitalului (FOTO)

Decât bătrân, sărac şi beteag, mai bine tânăr, bogat şi zdravăn! Pacienţii Spitalului de Recuperare din Băile Felix se conving de adevărul zicalei pe propria piele.

Pentru că parcarea unităţii este rezervată exclusiv cadrelor medicale, deşi acestea o ţin mai mult goală, pacienţii – majoritatea cu probleme locomotorii – sunt nevoiţi să-şi lase maşinile pe trotuarul din faţa spitalului, în raza de acţiune a indicatorului „oprirea interzisă”.

De ani de zile, tot în a doua zi de luni, când ştiu că se schimbă seriile de pacienţi externaţi-internaţi, poliţiştii din Felix îşi fac din plin norma de amenzi numai din sancţionarea acestei contravenţii în faţa spitalului.

La ultima schimbare de serie, oamenii legii au lăsat pe parbrizul a nu mai puţin de zece maşini invitaţii pentru o vizită la postul de poliţie.

Betegii care au făcut imprudenţa să se şi prezinte au fost primiţi cu procese-verbale din care aflau că fuseseră sancţionaţi cu 170 lei pentru parcare neregulamentară.

Ceilalţi le vor primi şi ei prin poştă. Ca o piedică în faţa uitării, să nu li se şteargă din amintire cum au fost trataţi în Băile Felix…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Spital Baile Felix | 26 februarie 2014 09:08

    Va multumim pentru reclama facuta spitalului nostru. Poate veniti sa fotografiati si dimineata parcarea respectiva.