De când vrea să schimbe Codul Silvic, pădurarii au supranumit-o pe Luci Varga „Muma pădurii”

Şefa de la Ape şi Copaci, doamna Lucia Varga, a vizitat deşertul Dobreşti, până nu demult un splendid deal împădurit.

Ministresa s-a plâns că, din cauza legislaţiei proaste, hoţii s-au îmbogăţit şi îşi permit să angajeze avocaţi mai buni decât Ministerul, ca atare, nu pot fi pedepsiţi pentru chelirea dealurilor Bihorului.

Am studiat şi eu noul Cod Silvic, care nu se va aproba niciodată pentru că prea mulţi politicieni trăiesc de pe seama furtului de lemne. Ei bine, există două metode de a stopa jaful: ori aşteptăm să se defrişeze toate pădurile şi hoţii nu vor mai avea ce fura, ori îi eutanasiem pe cei prinşi cu drujba-n funcţiune.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Frankie | 10 martie 2014 21:51

    * Dragos, de la Man vs. Woman, e un Bucurestean pur sange de 18, 19 ani (nu-mi mai amintesc exact), elev in clasa a 11, fost poosser al blog-ului Man’s Club pe care il considera absolut plictisitor (cred si eu, avea urgenta nevoie sa adauge woman in viata lui de blog-er). In ciuda varstei e un tip respectos, sincer, hazliu, urmareste meciurile de fotbal si tine cu Steaua. Desi am spune ca Man vs. Woman e un blog guvernat de un Leu care acorda mai multe credite sexului pe care il reprezinta, Dragos ne incanta cu un post in exclusivitate despre doamne si domnisoare (bine, putin fortat de un pariu aproape pierdut si de o noua provocare pe care ptr ca a respectat-o, EU o sa trebuiasca sa scriu un post exclusiv despre dumnealor domnii). La un INTERVIU CU UN PENIS LIMBUT, Dragos a raspuns asa.