Vibratoare pentru domnişoare: În Nojorid funcţionează cel mai mare depozit de vibratoare din România

Lume-lume, ştiaţi că în Nojorid funcţionează cel mai mare centru de distribuire a vibratoarelor din România?

E vorba de un depozit en-gros, foarte „gros”, explicaţia că afacerea a ajuns aici fiind aceea că patronii profită de – scuzaţi – mâna de lucru ieftină a femeilor de pe la noi.

Nu mai puţin de 36 de femei sunt angajate în două schimburi să împacheteze marfa importată din Austria şi din Ungaria, pentru a o expedia cumpărătoarelor din toate colţurile ţării.

Bihorel nu a reuşit să afle dacă înainte de împachetare produsele sunt sau nu testate, dar până la urmă ceea ce este important e ca oamenii să câştige o pâine, că de la Guvern nu primesc altceva decât obiectul muncii lor.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Un cetatean | 24 septembrie 2013 10:48

    Asa si?… Proprietarii afacerii au creat locuri de munca in judetul Bihor si asta ar trebui sa va bucure nu sa luati in deradere afacerea omului.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale