Daniel Rătăcitorul: Ziaristul Daniel Meze s-a întors cu coada între picioare de la televiziunea lui Arpad Paszkanyi

Fost angajat al Gazetei de Oradea, unde a avut mentori şantajişti de ispravă, şi al Radio Transilvania, unde îndeplinea cu plăcere misiuni de executare a adversarilor PDL-ului, în special a liberalilor lui Ilie Bolojan, plecat apoi la Cluj în 2010 la televiziunea portocalie a boss-ului echipei CFR, Arpad Paszkanyi, tânărul Daniel Meze s-a întors înainte de Paşti acasă, la Oradea. Definitiv şi cu coada între picioare.

Motivul, zic chiar propriii amici, este aproape incredibil: deşi afaceristul protejat de preşedintele Băsescu l-a ţinut la Look TV ca realizator de emisiuni cu o ditai leafa de 1.000 de euro pe lună, Daniel n-a produs în mai bine de doi ani nicio emisiune!

Şi, cum n-a mai avut parale să-şi mai plătească chiria în Cluj, iar nevasta, o moldoveancă, l-a pus şi ea pe liber, chiar dacă se luaseră abia de o jumătate de an, junele îşi caută acum de lucru în media orădeană.

Poate s-o găsi cineva să-l angajeze pe multilateral-dezvoltatul jurnalist, chit că 2013 nu-i an electoral şi, deci, n-ar prea avea ce să-i dea de lucru…


*
*