Dă, tată, cu biciu’-n mine!

Nu bine s-au stins ecourile bătăii între niște tinere de la Liceul Mihai Viteazul că a apărut pe tapet o altă faptă de arme. Un țăran din Giriș, care răspunde la numele de Tudorel Sav, și-a bătut fiul vitreg cu biciul, conform principiului bihorean „io te-am făcut, io te omor”, chit că aici era vorba de un copil care nu era opera lui.

Sigur că țăranul în cauză a dat și el cu ce a avut la îndemână, nu era niciun pericol să arunce cu laptopul sau cu smart-ul în copil.

E clar că avem nevoie de generații întregi până să intrăm în rândul lumii în ce privește educația. Tudorel, soția și pruncul vitreg sunt o mostră de familie tradițională românească în care biciul e o unealtă folosită. Oricum, eu îi recomand paizanului de Giriș mai mult rafinament. Să facă rost de un bici mai mic, să se îmbrace în latex și să se declare sado-maso.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale